
סלט עדשים שחורות וסוכריות בטטה
בהמשך לארגז הירקות המקסים והצבעוני שקיבלתי מחוות שורשים החמודים
מצאתי את עצמי עם מלא מלא ירקות טריים, עוד מכוסים באדמה ככה שההרגשה היא שקיבלתי את הירקות הכי טריים שיש!
הייתי כבר במוד להכין סלטים צבעוניים ויפים
לכן יצרתי עוד מתכון לסלט מהמם טעים ומשביע לארוחה שלמה של סלטים מהחווה!
יחד עם פיתות טריות מקמח מלא שהכנתי על מחבת (שזה כבר למתכון אחר. כתבו לי בתגובות אם מעניין אתכם לקבל מתכון גם לפיתות!)
טחינה והסלטים- קיבלתי ארוחה משביעה ויפה ביותר לצהרים.
רוצו להכין.
זה באמת מתכון קל, מפוצץ ברזל וחלבון בזכות העדשים והעשבי תיבול .
חזרו לכתוב לי בתגובות איך יצא ובתיאבון !

סלט עדשים שחורות וסוכריות בטטה
- 4-6 מנות
- עוד חצי שעה- 40 דקות
מצרכים
4 בטטות יפות
כוס עדשים שחורות מושרות ומבושלות
חופן פטרוזיליה טרייה
חופן כוסברה טרייה
2 מקלות סלרי
מיץ מחצי לימון
מלח
שמן זית
ההכנה
מחממים תנור על 180 מעלות במצב גריל.
שוטפים את הבטטות היטב תחת זרם מים וחותכים לקוביות גדולות.
מערבבים את הבטטות עם שמן זית ומלח ומעבירים לאפייה במשך 25 דקות.
בינתיים קוצצים את כל העלים -בלי הגבעולים ומעבירים לקערה.
את הסלרי חותכים כרגיל.
כשהבטטות מוכנות , מערבבים את כל המרכיבים יחד, כולל מרכיבי הרוטב בקערה ומגישים 🙂

אהבתם או הכנתם את המתכון? שתפו אותו וספרו איך יצא