
קפסולות זהב לניקוי רעלים ושמירה על הבריאות בחורף ובכלל
הזמן לחזק את המערכת החיסונית לקראת החורף, בצורה בריאה, אולי הכי בריאה שאתם יכולים להעניק לגוף שלכם🧡
האנשים הקרובים אליי, יודעים שאני אוהבת לשתות את המיצים והשייקים הבריאים האלו, הירוקים, החריפים, אלו שאף אחד לא שותה להנאתו בדוכן מיצים.
שייק שוקולד אוראו עם קצפת? no no no
מיץ ירוק עם קייל תפוח וג'ינג'ר ? Yes please!
הבנתם את הרעיון…🤭
אבל עכשיו ברצינות
נכון, הם לא תמיד הכי טעימים אבל הם כן הכי בריאים!
אני יודעת, בכל פעם שאני שותה שוט עשב חיטה או שוט כורכום עם תמצית פלפל קאיין, שעשיתי את הבחירה הנכונה למען הגוף והבריאות שלי. ✨💪🏼
ומי לא היה רוצה להכניס לגוף בוסט של בריאות, ניקיון למערכת העיכול וחיזוק המערכת החיסונית ?
אז הכנתי במוצ"ש האחרון "קפסולות ניקוי רעלים" שאני שותה בכל בוקר.
במקום לעמוד ולסחוט בכל בוקר במכונת מיצים, הכנתי פעם אחת בבלנדר והקפאתי בתבניות של קרח שיהיה לחודשיים קדימה לפחות!
עכשיו, בכל בוקר אני מוסיפה קפסולה אחת לספל מים רותחים ושותה. כזה פשוט .
✅לכורכום טרי יש סגולות אנטי דלקתיות וידוע כ האנטיביוטיקה של הטבע
✅הג'ינג'ר מסייע לחיזוק מערכת העיכול והחיסון
✅ופלפל הקאיין שורף חיידקים ונותן בוסט למערכת העיכול והחיסון. הוא מעולה גם לירידה במשקל, אם מקפידים לשתות כל יום💪🏼
יאללה, לכו להתכונן לחורף🍵
שיהיה לכולנו חורף בריא 🧡🌦️

קפסולות זהב לניקוי רעלים ושמירה על הבריאות בחורף ובכלל
- 30-40 יחידות בהתאם לגודל התבנית
- עוד 15 דקות
מצרכים
אז מה יש בקפסולות ניקוי רעלים?
5 אצבעות שורש כורכום טרי
2 שורש ג'ינג'ר טרי גדולים
ומים שהשריתי בהם פלפל קאיין מיובש אבל אפשר להחליף גם במים רגילים.
בואו נעבור להכנה🤟🏻
שוטפים את השורשים ומתחילים לקלף.
קולפים את הג'ינג'ר בעזרת כף ולאחר מכן את הכורכום.
אם הקליפה עוד טרייה וחלקה, אפשר להשאיר חלק ולא חובה לקלף הכל. רק את האזורים המחוספסים יותר.
מרתיחים מים ומעבירים לקערה כוס אחת.
מוסיפים לקערה 4 פלפל קאיין מיובש ומשרים 5 דקות.
מסננים את הפלפלים מהמים
אפשר גם להחליף במים חמימים רגילים .
מעבירים הכל לבלנדר וטוחנים במשך חמש דקות בעצמה בינונית עד שמתקבל מיץ חלק בצבע זהב מטורף!🤩
מעבירים לתבנית קרח, עדיף מסיליקון לשליפה קלה
ומקפיאים למשך הלילה.
בבוקר יהיו לכם קפסולות יותר כתומות, קפואות מוכנות לשימוש בכל בוקר מחדש✨😍
איך שותים?
פשוט מעבירים לספל, מוסיפים מים רותחים ואם בא לכם קצת מתוק, מוסיפים כפית מייפל/ אגבה
אם נשארו לכם בתה הרבה סיבים, אפשר לסנן דרך מסננת של תה מנירוסטה (שימו לב שלשורש כורכום יש פיגמנט צבע חזק מאוד! לכן חשוב לא להשתמש במסננת פלסטיק)
ההכנה
שוטפים את השורשים ומתחילים לקלף.
קולפים את הג'ינג'ר בעזרת כף ולאחר מכן את הכורכום.
אם הקליפה עוד טרייה וחלקה, אפשר להשאיר חלק ולא חובה לקלף הכל. רק את האזורים המחוספסים יותר.
מרתיחים מים ומעבירים לקערה כוס אחת.
מוסיפים לקערה 4 פלפל קאיין מיובש ומשרים 5 דקות.
מסננים את הפלפלים מהמים
*אפשר גם להחליף במים חמימים רגילים אם לא אוהבים פלפל קאיין.
מעבירים הכל לבלנדר וטוחנים במשך חמש דקות בעצמה בינונית עד שמתקבל מיץ חלק בצבע זהב מטורף!🤩
מעבירים לתבנית קרח, עדיף מסיליקון לשליפה קלה
ומקפיאים למשך הלילה.
בבוקר יהיו לכם קפסולות יותר כתומות, קפואות מוכנות לשימוש בכל בוקר מחדש✨😍
איך שותים?
פשוט מעבירים לספל, מוסיפים מים רותחים ואם בא לכם קצת מתוק, מוסיפים כפית מייפל/ אגבה.
לבריאות!
אהבתם או הכנתם את המתכון? שתפו אותו וספרו איך יצא