
פודינג צ'יה תות בשכבות לארוחת בוקר או ארוחת ביניים
הכל עניין של איזון 🧘🏼♀️
ככה אני מאמינה. אפשר לאכול הכל
בשגרה וגם בחגים
(אהממ, יום העצמאות)
אבל תמיד לאזן עם ארוחה בריאה למחרת.
אז לכבוד היציאה מהשגרה שקיבלנו השבוע שוב, ועם המנגלים (הטבעוניים🌱) שיכולים לגרום לנו לאכול יותר מהרגיל
קבלו מתכון לארוחת בוקר או ביניים שהיא בוסט של בריאות ובעלת ערכים תזונתיים גבוהים ⬆️💪🏼
כתבו לי בתגובות כמה זמן לקח לכם להכין את המתכון💛🫐

פודינג צ'יה תות בשכבות לארוחת בוקר או ארוחת ביניים
- מנה אחת
- עוד 20 דקות \ בבוקר
מצרכים
להכנת מנה אחת:
3 כפות צ'יה
3/4 כוס חלב סויה
חצי כפית קינמון (לא חובה אם לא אוהבים)
חצי גביע יוגורט סויה עם פרוביוטיקה בטעם תות או טבעי.
לקישוט: פירות יער🫐 ושבבי קוקוס🥥
טיפ:
אפשר להכין כמות כפולה מראש לשתי ארוחות ולשמור במקרר עד יומיים- שלושה!
ההכנה
בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים היטב( חוץ מהיוגורט) ומעבירים למקרר למשך הלילה.
*אם אתם מכינים את המתכון בבוקר- תניחו במקרר ל-20 דקות ובינתיים לכו להתארגן💆 או לעשות ספורט.🏋️
מוציאים מהמקרר, מוסיפים יוגורט סויה תות או רגיל
מוסיפים פירות יער ושבבי קוקוס
וקיבלתם ארוחה טעימה ובריאה בכמה דקות הכנה בלבד! ✨

אהבתם או הכנתם את המתכון? שתפו אותו וספרו איך יצא