
ארטיק צ'אנקי מאנקי ממכר וקראנצ'י!
חברות הגלידה בארץ עדיין לא הבינו שיש כאן המון המון ביקוש לגלידה טבעונית טובה, אמיתית ומושחתת.
אבל זה לא משנה! אנחנו לא צריכים אותם כי יש לי בשבילכן מתכון לגלידה על מקל, בעשר דקות עבודה והיא גם בריאה הרבה יותר מאלו הקנויות!
הבסיס לגלידה טבעונית בריאה מתחיל בבננות קפואות תמיד
חסכתי לכן את כל השלב של המעבד מזון ולהעביר לתבניות ארטיק.
פה, רק צריך לחתוך בננה, לשפד על מקל ולהקפיא למשך הלילה.
ביום למחרת כבר טובלים בציפוי ויש לך גלידה קיצית, בריאה, שוקולדית ומושחתת בכלום עבודה. יאמי!
ארטיק צ'אנקי מאנקי ממכר וקראנצ'י!
- 8 ארטיקים
- עוד חצי שעה
מצרכים
4 בננות בשלות
טבלת שוקולד מריר
2 כפות שמן קוקוס
כף אבקת קקאו
חופן שקדים ופקאן טבעיים
ההכנה
חוצים כל בננה לשניים באמצע ומשפדים על מקלות. מקפיאים ללילה .
ממיסים טבלת שוקולד ושמן קוקוס בקערה קטנה, מוסיפים את הקקאו ומערבבים.
קוצצים את השקדים והפקאן ומוסיפים.
מעבירים לכוס גבוהה וטובלים כל בננה על מקל עד הקצה.
הציפוי יקפא תוך חמש שניות אבל כדאי לכן להתאפק עוד 20 דקות לקבלת תוצאה פריכה עוד יותר!!😍

אהבתם או הכנתם את המתכון? שתפו אותו וספרו איך יצא