
איך מכינים גלידת צ'אנקי מאנקי בבית ללא רגשות אשם
מה נשמע אצלכם?
איך אתם עוברים את הימים החמים של הקיץ שהגיע אלינו ?
יש לי הצעה בשבילכם…
קבלו: גלידה בריאה ללא רגשות אשם אבל עדיין מפנקת, קפואה וקרמית כמו שגלידה צריכה להיות.
איך , אתם שואלים?
הטריק הכי ישן בספר
גלידה על בסיס בננות שמקפיאים מראש , בלנדר והופה- יש גלידה!
על הבסיס הזה אפשר להוסיף איזה מרקמים וטעמים שאתם רוצים .
במתכון של הגלידה שלי הוספתי חלב קוקוס קרמי שהעשיר ושדרג לגמרי את כל הפינוק הזה …
אז יאללה, בואו נכין!

איך מכינים גלידת צ'אנקי מאנקי בבית ללא רגשות אשם
- 2 מנות
- 5-10 דקות
מצרכים
מצרכים:
2\1 כוס חלב קוקוס 17% שומן (לא פחית שימורים, אלו שמגיעים בקרטון)
4 בננות קפואות
3 כפות ממתיק- מייפל או סירופ אגבה
כפית תמצית וניל אמיתית ( ממש לא כדאי לוותר, תשתמשו באחת איכותית)
תוספות:
5 כפות קקאו ניבס (קקאו גרוס נא)
חופן מלאה אגוזי מלך
ההכנה
איך מכינים:
מעבירים למעבד מזון את הבננות, הממתיק שבחרת, חלב קוקוס ותמצית וניל.
מעבדים 2 דקות עד לקבלת מרקם חלק ומעבירים מיד לצלחות הגשה.
קוצצים את האגוזים ומוסיפים את כל התוספות
מגישים ונהנים!
הערות ותוספות:
* השתמשו בתמצית וניל איכותית, זה משנה את כל הטעם!
*אם לא בא לכם קקאו ניבס- תחליפו בשוקולד מריר איכותי עם 70% מוצקי קקאו אבל הקראנצ'יות של הקקאו נא משחקת פה תפקיד
*אתם לגמרי יכולים להוסיף עוד אגוזים קצוצים כמו לוז או פקאן ! זה מוסיף מאוד!
*אם אתם רוצים להכין כמות מראש, אפשר להעביר את הגלידה לקופסת פלסטיק ובכל פעם כשרוצים, להוציא כדורים עם כף גלידה, אבל שימו לב- המרקם משתנה ומתקשה מעט במקפיא לכן לפני ההגשה, מוממלץ להפשיר חמש דקות ואז להגיש ולהוציא מהתבנית .

אהבתם או הכנתם את המתכון? שתפו אותו וספרו איך יצא