הסיפור שלי
ברוכים הבאים למטבח שלי!
הסיפור שלי מתחיל בשנת 2010. הייתי ילדה שגדלה בבית עם המון בעלי חיים וכשהבנתי שאני אוכלת חיות, הבנתי שאני כבר לא רוצה לאכול אותם יותר.
הייתי בהתחלה צמחונית ולכן אמא שלי, עוד בישלה בשבילי, ממה שהיה מוכר באותו זמן על אוכל צמחוני, שזה לא היה יותר מדי..
כשהודעתי להורים שאני מורידה מהתפריט גם חלב וביצים, אמא אמרה לי שזה כבר יותר מדי בשבילה.
בשנה הזו לא היה באינטרנט יותר מדי מידע על טבעונות ובפרט, מתכונים טבעונים.
נכנסתי לאתרים שכן היו קיימים אז, וחיפשתי מה לבשל. בהתחלה גם שרפתי אוכל ולא ידעתי כלום על בישול.
אבל למרות שלא ידעתי לבשל, התאהבתי בבישול דרך המטבח הטבעוני, עולם שלם וצבעוני של אוכל שמח וטעים שלא ידעתי על קיומו עד אז!
הרגשתי שנפתחה לי דלת לעולם שלא סיפרו לי שקיים והתחלתי לחקור.
בישלתי המון ועם הזמן למדתי והשתפרתי.
במשך השנים, בישלתי למשפחה ולחברים והם יחד איתי, גילו את האוכל הטבעוני, אהבו וטרפו מה שבישלתי, מה שגרם לי להמשיך לבשל וליצור מנות ותפריטים משל עצמי, לגלות מטבחים של תרבויות שונות ו"לטבען" אותן.
בשנת 2019 החלטתי להפוך את האהבה הזו למקצוע ופתחתי את העסק שלי, שנקרא בהתחלה אופוריה – כשהטבע נכנס למטבח.
עשיתי בופה למגוון סוגי אירועים, השם שלי עבר מפה לאוזן וזה נתן לי פוש לפתח את האהבה הזו יותר.
התחלתי לבשל למשפחות ולסטודנטים רעבים ארוחות מותאמות, יצרתי תפריטים משלי והעברתי סדנאות בישול ואפייה.
היום, תחת השם החדש, מעדניית אופוריה, אני שמה דגש על בישול בריא ללא פשרות, ממשיכה לבשל לאנשים פרטיים באירועים, בבית, במשלוחים של אוכל מוכן, עוגות ולהפתיע בכל מיני תפריטי ספיישל כיפיים, ללמד בישול בסדנאות מותאמות אישית, קבוצות ובאונליין.
הרעיון שמוביל אותי כיום במטבח הוא להעביר את המסר שתזונה טבעונית, בריאה ,טעימה וצבעונית – לא צריכה להיות מסובכת!
אפשר ליהנות מאוכל בריא וטעים ולשמור על כדור הארץ בדרך.
אפשר לבשל מנות גורמה טבעוניות ולאף אחד לא יחסר הבשר או החלב.
תוכלו למצוא בתפריטים השונים, מנות בסגנון ישראלי- מזרח תיכוני, ירושלמי מסורתי וגם מנות עם טוויסט עדכני, מגוון וצבעוני.
בזכות המגוון האינסופי של ירקות, פירות, דגנים, קטניות, זרעים ועוד עולם שלם – אני יוצרת עבורכם מנות חדשות ושילובים חדשים ומפתיעים,כל הזמן.
אני מאמינה שכדי ליצור אוכל טעים מזין ובריא, חשוב להשתמש בחומרים טריים, עונתיים, טעימים והכי חשוב -בריאים! במטבח שלי אני משתמשת בשמן קוקוס, שמן זית איכותי, סילאן טבעי, קמח מלא, קמח כוסמין, דגנים מלאים, ללא חומרים משמרים, ללא סוכר מעובד וללא חומרים מזיקים לגופינו.
מזמינה אתכם ואתכן לעקוב, להכיר, להזמין ולטעום או סתם להגיד שלום 🙂
חני